Pinaattilättyjä ja puolukkahilloa. Siinä tämän sunnuntain lounas, jonka ainekset löytyvät (lähes) aina valmiiksi kotoa. Ja maistuu takuuvarmasti kaikille. Vinkki: Lidlin valikoimiin on tullut pakastepinaatin lisäksi myös tuoretta luomubabypinaattia pussissa.
PINAATTILÄTYT
5 dl luomumaitoa
2 luomumunaa
2 dl täysjyväspelttijauhoja
1 dl täysjyvävehnäjauhoja
1/2 pss tuorepinaattia hienonnettuna (leikkasin lehdet saksilla pieneksi taikinan joukkoon)
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
n. 0,25dl öljyä
paistamiseen voita tai öljyä
päälle puolukkasurvosta / -hilloa
Vatkaa maito ja munat. Lisää muut aineet ja anna turvota hetki. Paista letut kuumalla pannulla voissa tai öljyssä ja tarjoile lämpimänä kirpsakan puolukkasurvoksen tai -hillon kera.