A niinkuin ananas, B niinkuin brunssi, C niinkuin ceevitamiinia..
Lauantaina katettiin pitkäksi venähtäneen aamun iloksi brunssi pöytään ja siinähän vierähtikin tovi. Oi kuinka nautinkaan, kun saan istua ihan rauhassa ja jalat solmussa viikonloppuaamun aamupalapöydässä, Aamulehti edessä, kupissa riittävästi tuoretta kahvia eikä ole kiirusta mihinkään. Ohessa hyvää leipää, jonka päällä sopivasti suolaista, rasvaista ja raikasta päällystä (tällä kertaa avokado, kananmuna, kurkku ja päälle ripaus herbamarea). Turkkilaista jugurttia, omatekoista mysliä, mustikoita ja vadelmia pakkasesta. Mehua ja jälkkäriksi ananasta, tummaa suklaata ja raskanpastilleja.
Jokaiselle jotakin ja kylläinen olo. Nämä hetket on just niitä elämän pieniä iloja <3
Ps. Myslin perusohje löytyy arkistosta täältä. Sitä voi muokata mielin määrin itselle sopivaksi.
/ Our brunch on Saturday “morning.”
8 comments
Näyttää ihanalta! Mun on pitänyt koittaa myslintekoa varmaan, öö pari vuotta, mutta arvaa oonko saanut aikaiseksi. Aineksetkin löytyis kaapista, joten josko vihdoinkin! 😀
No nyt teet! On kyllä hyvää ja saa just niillä höysteillä kun haluaa 🙂
“avokado, kananmuna, kurkku ja päälle ripaus herbamarea” …eli just täydellinen kombo! Parasta tässä yhteydessä on muuten se mausteisempi Herbamarea, pikantti vai mikähän sen nimi olikaan.
Ai, mä en ole semmoista Pikantti-Herbamarea maistanutkaan! Täytyypä testata, kiitti vinkistä.
Ihanat kuvat! Avokado on niiiin hyvää!
Sait minulta haasteen:
http://divaaniblogit.fi/valkoinenharmaja/2014/04/02/kahvipoytakeskustelu/
Avokado on kyllä <3
Kiitos myös haasteesta! Iiks, koitan saada vastattua 🙂
Heippa! Pieni tuunausvinkki myslin tekoon.=) Kokeile vaihtaa oliiviöljy kookosöljyyn ja kun keität kookosöljystä ja hunajasta siirapin, lisää joukkoon maun mukaan inkivääri- ja kanelijauhetta sekä pieni ripaus hienoa merisuolaa. Nams. Vinkit pipsan keittiössä kirjasta ja NAM mitä herkkumysliä! En osta enää kaupasta jos vain suinkin ennätän itse tekemään.=)
Kiitos tuunausvinkistä! Täytyykin kokeilla heti seuraavassa satsissa. Ruususuolaa ripsautinkin jo tähän nykyiseen pellilliseen..
Ja mulla on käynyt myös niin, että ei ole enää paluuta kaupan mysleihin. Sen verran hyvää on itsetehty.