Tänään kannetiin kuuset pihalle ja pakattiin koristeet odottamaan seuraavaa joulukuuta. Näin kuudentena päivänä uutta vuotta oli myös jo aika ottaa puhdas kalenteri (kiitos Oi Paketti) esiin ja aloittaa menojen merkkailu. Nautin aina tästä uudesta alusta, johan noita pyhiä taas riittikin ja on mukava palata arkeen. Ollaan vietetty nyt loppiaisviikonloppuna rauhallisia päiviä ja korkattu myös uusi, joululahjaksi saatu Sarpanevan patakin käyttöön (kiitos Joulupukille, oltiin kyllä oltu kiltteinä!). Pian on testattava se the padassa paistettavan leipäohjeen resepti.. Kerron sitten kuinka kävi.
Onnellista uutta vuotta kaikille!
ps. Muistahan osallistua karhumaiseen arvontaan by Kauniste..
/ Christmas is over and happy happy new year for everyone!
9 comments
Meillekin ilmestyi Sarpaneva ja leipää testattiin viikonloppuna. Tuli just niin hyvää kuin kaikissa lähteissä on kehuttu, tai oikeastaan vielä parempaa, koska en uskonut saava
Oho, etuajassa lähtenyt kommentti 🙂 Siis en uskonut saavani aikaan niin täydellistä leipää. Raportti löytyy blogista 🙂
Oi että nam! En malta odottaa, että pääsen leipomaan. Tekisi mieli mennä hetl tekemään taikina, mutta kun on jo nukkumaanmenoaika 😉
mitä mitä, resepti jakoon…pata on ollut meillä vuosia mutta kaipaisin sille uusia käyttötarkoituksia ettei vallan pölyty vain…patojen tekeminen kun on aikaa vievää puuhaa :/
Kuvasin muutaman kuvan tekovaiheesta ja laitan meidän version ohjeesta piakkoin! Jos niistä kuvista blogiin edes on, kun sekoitettiin taikina lähes yöllä (=pimeää) ja seuraavana päivänä kun se paistettiin ja otettiin ulos uunista, niin ei siinä paljoa kuvata ehtinyt, kun se jo syötiin. Nam!
Mulla sama ihana kalenteri ja sama kynäkin, millä kalenteria juuri täyttelen 😀
Hih, hauskaa! 😀 Tulkoot meille hyvä vuosi.
Samaa mieltä täällä, että ihan paras leipä tulee tuolla padalla. Siitä on tullut meidän juhlien vakkari tarjottava. Helppoa ja hyvää. Nam!
Hyvä kyllä tuli! leivottiin jo leipä ja syötiin kahdessa päivässä. Aion tehdä tästä leivästä sellaisen mukavan viikonlopputradition.. ja sitä kun voi muunnellakkin vaikka kuinka vaihtelemalla jauholaatuja ja lisäämällä mm. siemeniä.