Torstain keltainen lounaskeitto ja päällä reilusti siemeniä
PORKKANA-BATAATTI-JUUSTOKEITTO
8 dl vettä
1 (luomu) bataatti (n. 500g)
3 keskikokoista (luomu) porkkanaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
(ruusu) suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
(tuoretta) basilikaa
1/2 pkt Koskenlaskija Voimakas -sulatejuustoa
Lisää kuoritut / lohkotut bataatti, porkkanat ja sipulit kiehuvaan veteen ja anna kypsyä noin 30 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet. Soseuta keitto samettiseksi ja lisää joukkoon kuutioitu Koskenlaskija-juusto. Mausta ruususuolalla, paprikajauheella, mustapippurilla ja basilikalla. Sekoittele soppaa, kunnes juusto on sulanut.
Annoksen päälle sopii hyvin kaikenlaiset siemenet ja meillä oli purkissa tällä kertaa auringonkukka-kurpitsansiemen-cashewpähkinäsekoitusta, joita ripsautan aina reilusti sosekeiton päälle.
Ohje on mukailtu Koskenlaskija Voimakas -juustopaketin kyljessä olleesta ohjeesta.
3 comments
Kiitos tästäkin ohjeesta. Hyvältä kuulosta. Tämä blogikin on takuuvarma hyvän mielen tuoja.
Olkaapa hyvä!
Ja kiitos 🙂
Nams, kuulostaa just siltä että tätä pitää tehdä meidänkin keittiössä. Kiitokset vaan reseptistä 🙂