Täällä on vietetty kotikolopääsiäistä, syöty hyvin ja lämmitetty pihasaunakin parin kuukauden tauon jälkeen. Kukko on käynyt munimassa jo kahtena yönä ja sitä myötä suklaatia on ollut suut täynnä. Innostuin ensimmäistä kertaa leipomaan perinteisen pääsiäisleipomuksen, rahkapiirakan (sitruunarahkalla), kun alkuviikosta söin kahvilassa vastaavanlaista ja muistin kuinka hyvää se onkaan! Meidän jälkkäriksi syömät piirakkapalat saivat päälleen myös pastellisia pilkkuja.
Hyvää pääsiäistä!
/ Happy easter!
ps. Piirakka valmistui ja onnistui (kuohkeaa ja sopivasti täytettä!) tällä Valion ohjeella, paitsi puolet käyttämästäni rahkasta oli sitruunarahkaa ja puolet tavallista. Sokeri oli tummaa ruokosokeria ja maitotuotteet tavallisia.
1 comment
Ihanaa pääsiäistä myös sinne! 🙂