Kesäkurpitsa-kokkailu jatkuu! Oman maan kurpitsasta ja halloumista syntyi tämä oivallinen lounas. Viipaloin kesäkurpitsan kiekoiksi (meidän kurpitsa oli aika paksua sorttia) ja halloumin sopiviksi viipaleiksi. Molemmat laitettiin grilliin kypsymään ja saamaan väriä. Kesäkurpitsa vaati juustoa hieman pitemmän grillausajan.
Kun ainekset näyttivät sopivilta syötäväksi, nostettin lautaselle alimmaiseksi kesäkurpitsakiekko ja siihen päälle juustosiivu. Pirskottelin päälle oliiviöljyä ja rouhaisin pippuria sekä hieman suolaa. Mukaan reilusti tuoretta basilikaa ja minttua. Kastikkeeksi loraus balsamicosiirappia. Sitten oli jälleen kesäkurpitsan vuoro, jonka päälle juusto sekä mausteet ja yrtit. Loraus balsamicokastiketta ja päällimmäiseksi kesäkurpitsaviipale, jonka päälle vielä sopiva pirskaus oliiviöljyä. Nautittiin lämpimänä vihersalaatin kanssa kauniina elokuisena päivänä <3